Navigoi

  • Sidottu

Avainsanat

  • Emmi-Liia Sjöholm
  • gluteeniton ruoka
  • hyvinvointi
  • terveellisyys

Emmi-Liia Sjöholm

Viljaton kattaus

Upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista

  • Sidottu

Hyvää oloa ja maittavaa ruokaa viljoja välttäville

Kun Emmi-Liia Sjöholm muutti omaan kotiinsa, hänellä ei ollut edes kunnon keittiötä. Vatsavaivojen piinaamana hän alkoi kokkailla gluteenittomia ruokia – ihastui ja innostui. Nyt keittiössä on suuri pöytä, jonka ääreen kokoontuvat ystävät maistelevat Emmi-Liian tarjoilemia upeita gluteenittomia ruokia.

Viljaton kattaus tarjoilee yli 90 reseptiä, joiden avainsanoja ovat viljojen välttäminen, ruoan täyttävyys, kattauksen aistillisuus, annosten herkullisuus ja terveellisyys. Kirjan kaikki ruoat on tehty laadukkaista raaka-aineista eri ainesosia rohkeasti yhdistellen. Viljat korvataan resepteissä kekseliäin konstein.

ISBN painettu: 9789523001268
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 16.1.2015

Avainsanat

  • Emmi-Liia Sjöholm
  • gluteeniton ruoka
  • hyvinvointi
  • terveellisyys

Kirjasta sanottua

Ulkoasu kirjassa erittäin upea! --Hieno kirja.
libristi, Suomalainen kirjakauppa

Teksti piti otteessaan. Ulkoasu on tosi kaunis ja teksti hyvin ymmärrettävää. -- Vain tuoksu puuttuu!
Sari Jääskeläinen, Suomalainen kirjakauppa

Ohjeet ovat selkeitä, eivätkä aineluettelot säikäytä pituudellaan. Kirja ei julista yksipäisiä totuuksia.
Annamari Nurminen, Lännen media

Kauniit annoskuvat ihastuttavat.
Kotilääkäri

Kirjassa ihastuttavat yksinkertaisesti, vain muutamasta raaka-aineesta valmistettavat makuyhdistelmät ja todella kauniit ruokakuvat.
Uura Hagberg, Maku

Selkeitä ohjeita, houkuttelevia kuvia ja terveellisiä kokonaisuuksia
Marianne Muhonen, Suomalainen kirjakauppa

Arki ja elämän vaihtelu – matkat, vuodenajat, ihmissuhteet – ovat kauniisti läsnä kirjassa. -- Kirjaa on ilo myös vain selailla, sillä ulkoasu on seesteinen ja raikas.
Jaana, Keittiössä, kaupungissa -blogi

Emmi-Liia Sjöholm

Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan.  Blogi ja ruoka innostivat häntä kokeilemaan lisää, ja pian syntyi chiapuuroa, viikunakräkkereitä, gluteenitonta leipää, munakoisopurilaisia, parsakaaliriisiä, täytettyjä kesäkurpitsankukkia, aprikoosiskonsseja, maapähkinäjäätelöä ja inkiväärilimonadia.  Sjöholm on vapaa toimittaja, ja hän on kirjoittanut useisiin suomalaisiin sanoma- ja aikakauslehtiin.  Ruoanlaiton lisäksi Emmi-Liia Sjöholm harrastaa valokuvausta. 

Siirry kirjailijan sivulle

Voisit pitää myös näistä

Vuokaruoka
  • Sidottu

Vuokaruoka

2019

Viisas vatsa
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

  • Pokkari

Yhden lapsen kansa
  • E-kirja

  • Pokkari

  • Sidottu

  • Äänikirja

Tuulen suku
  • E-kirja

  • Sidottu

Kalamiehet
  • E-kirja

  • Sidottu

Kalamiehet

2016

Rahan ruhtinaat
  • E-kirja

  • Nidottu

  • Pokkari

Paholaisen juna
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Tautitehdas
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Ruokapyramidihuijaus
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Marjoja & maskaraa
  • E-kirja

  • Nidottu

  • Pokkari