Navigoi

  • Sidottu

Avainsanat

  • Emmi-Liia Sjöholm
  • gluteeniton ruoka
  • hyvinvointi
  • terveellisyys

Emmi-Liia Sjöholm

Viljaton kattaus

Upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista

  • Sidottu

Hyvää oloa ja maittavaa ruokaa viljoja välttäville

Kun Emmi-Liia Sjöholm muutti omaan kotiinsa, hänellä ei ollut edes kunnon keittiötä. Vatsavaivojen piinaamana hän alkoi kokkailla gluteenittomia ruokia – ihastui ja innostui. Nyt keittiössä on suuri pöytä, jonka ääreen kokoontuvat ystävät maistelevat Emmi-Liian tarjoilemia upeita gluteenittomia ruokia.

Viljaton kattaus tarjoilee yli 90 reseptiä, joiden avainsanoja ovat viljojen välttäminen, ruoan täyttävyys, kattauksen aistillisuus, annosten herkullisuus ja terveellisyys. Kirjan kaikki ruoat on tehty laadukkaista raaka-aineista eri ainesosia rohkeasti yhdistellen. Viljat korvataan resepteissä kekseliäin konstein.

ISBN painettu: 9789523001268
Kirjastoluokka: 68.2
Sivumäärä: n. 220
Ilmestyminen: 16.1.2015

Osta verkkokaupasta

Avainsanat

  • Emmi-Liia Sjöholm
  • gluteeniton ruoka
  • hyvinvointi
  • terveellisyys

Kirjasta sanottua

Ulkoasu kirjassa erittäin upea! --Hieno kirja.
libristi, Suomalainen kirjakauppa

Teksti piti otteessaan. Ulkoasu on tosi kaunis ja teksti hyvin ymmärrettävää. -- Vain tuoksu puuttuu!
Sari Jääskeläinen, Suomalainen kirjakauppa

Ohjeet ovat selkeitä, eivätkä aineluettelot säikäytä pituudellaan. Kirja ei julista yksipäisiä totuuksia.
Annamari Nurminen, Lännen media

Kauniit annoskuvat ihastuttavat.
Kotilääkäri

Kirjassa ihastuttavat yksinkertaisesti, vain muutamasta raaka-aineesta valmistettavat makuyhdistelmät ja todella kauniit ruokakuvat.
Uura Hagberg, Maku

Selkeitä ohjeita, houkuttelevia kuvia ja terveellisiä kokonaisuuksia
Marianne Muhonen, Suomalainen kirjakauppa

Arki ja elämän vaihtelu – matkat, vuodenajat, ihmissuhteet – ovat kauniisti läsnä kirjassa. -- Kirjaa on ilo myös vain selailla, sillä ulkoasu on seesteinen ja raikas.
Jaana, Keittiössä, kaupungissa -blogi

Emmi-Liia Sjöholm

Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan.  Blogi ja ruoka innostivat häntä kokeilemaan lisää, ja pian syntyi chiapuuroa, viikunakräkkereitä, gluteenitonta leipää, munakoisopurilaisia, parsakaaliriisiä, täytettyjä kesäkurpitsankukkia, aprikoosiskonsseja, maapähkinäjäätelöä ja inkiväärilimonadia.  Sjöholm on vapaa toimittaja, ja hän on kirjoittanut useisiin suomalaisiin sanoma- ja aikakauslehtiin.  Ruoanlaiton lisäksi Emmi-Liia Sjöholm harrastaa valokuvausta. 

Siirry kirjailijan sivulle

Löytyisikö näistä uusi suosikkisi?

Vuokaruoka
  • Sidottu

Vuokaruoka

Julia Tuvesson

Syötävän hyvät

Lotta Viitaniemi

Etiikan haasteet FI2 (OPS 2016)

Jari Keinänen, Tere Vadén & Marika Enwald

Yhden kattilan pastat

Sabina Fauda-Rôle

Viisas vatsa
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

  • Pokkari

Viisas vatsa

Emeran Mayer

Yhden lapsen kansa
  • Äänikirja

  • E-kirja

  • Pokkari

  • Sidottu

Yhden lapsen kansa

Mari Manninen

Tuulen suku
  • E-kirja

  • Sidottu

Tuulen suku

Satu Grönroos

Aikamatkaajan opas historiaan

Ilari Aalto & Wyllie, Acton, Goldblatt

Kalamiehet
  • E-kirja

  • Sidottu

Kalamiehet

Chigozie Obioma

Rahan ruhtinaat
  • E-kirja

  • Nidottu

  • Pokkari

Rahan ruhtinaat

Joris Luyendijk

Paholaisen juna
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Paholaisen juna

Maija Salmi

Piikojen valtakunta

Tiina Miettinen

Tautitehdas
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Tautitehdas

Iris Pasternack

Ruokapyramidihuijaus
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Ruokapyramidihuijaus

Susanna Kovanen & Harri Lapinoja

Miten maailma loppuu
  • E-kirja

  • Sidottu

Miten maailma loppuu

Jussi Viitala

Marjoja & maskaraa
  • E-kirja

  • Nidottu

  • Pokkari

Marjoja & maskaraa

Noora Shingler