Media

Oletko toimittaja, tuottaja tai bloggari? Tältä sivulta löydät ohjeita lehdistömateriaaleista.

Navigoi

Tiedottaja ja verkkosivumme palveluksessasi

Tarvitsetko juttuasi varten kirjailijakuvan tai kirjan kansikuvan? Kirjailijakuvan voit ladata suoraan kirjailijan esittelysivulta, kirjojemme kansikuvat löytyvät kirjojen esittelysivuilta. Siellä ovat myös painokelpoiset kuvat linkkien takana. Mikäli toivomaasi kuvaa ei löydy tai tarvitset lisämateriaalia, ota yhteys Hanna-Leena Soisaloon. Häneltä saat myös taustatietoa kirjailijasta ja kirjoista.

Sivuilla olevia kirjailijakuvia saa käyttää kertajulkaisuoikeudella ja kyseistä kirjailijaa koskevissa jutuissa. Jos kuvaan on liitetty valokuvaajan nimi, se tulee julkaista kuvan julkaisun yhteydessä.

Tarvitsetko arvostelukappaleen?

Lähetämme arvostelukappaleita postitse ja sähköisesti pdf-vedoksina. Lähetä toiveesi Hanna-Leenalle, ja liitä aina mukaan koko nimesi, media sekä postiosoitteesi. Jos arvostelukappaleella on kiire, sen voi noutaa Otavan kirjakaupasta, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki. Noudosta on aina sovittava Hanna-Leenan kanssa.

Ota yhteyttä!

Atena Kustannus Oy
Hanna-Leena Soisalo
puh. +358 10 4214 202
etunimi.sukunimi@atena.fi

PL 436
Nikolainkulma, Asemakatu 6, 2. krs.
40101 Jyväskylä

Liity pressipostituslistalle

Voit liittyä postituslistalle alla olevalla lomakkeella tai meilaamalla Hanna-Leenalle. Muista mainita lomakkeessa pyydetyt tiedot.

 HUOM! Tämä tiedotuslista on tarkoitettu vain median edustajille. Mikäli et ole toimittaja, mutta haluat tietoa uutuuksistamme ja ajankohtaisista asioistamme, tilaa Atenan uutiskirje tämän sivun alalaidasta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.