Media

Oletko toimittaja, tuottaja tai bloggari? Tältä sivulta löydät ohjeita lehdistömateriaaleista.

Navigoi

Tiedottaja ja verkkosivumme palveluksessasi

Tarvitsetko juttuasi varten kirjailijakuvan tai kirjan kansikuvan? Kirjailijakuvan voit ladata suoraan kirjailijan esittelysivulta, kirjojemme kansikuvat löytyvät kirjojen esittelysivuilta. Siellä ovat myös painokelpoiset kuvat linkkien takana. Mikäli toivomaasi kuvaa ei löydy tai tarvitset lisämateriaalia, ota yhteys viestintäpäälliköihimme. Heiltä saat myös taustatietoa kirjailijasta ja kirjoista.

Sivuilla olevia kirjailijakuvia saa käyttää kertajulkaisuoikeudella ja kyseistä kirjailijaa koskevissa jutuissa. Jos kuvaan on liitetty valokuvaajan nimi, se tulee julkaista kuvan julkaisun yhteydessä.

Tarvitsetko arvostelukappaleen?

Lähetämme arvostelukappaleita postitse ja sähköisesti pdf-vedoksina. Lähetä toiveesi viestintäpäälliköille, ja liitä aina mukaan koko nimesi, media sekä postiosoitteesi. Jos arvostelukappaleella on kiire, sen voi noutaa Otavan kirjakaupasta, Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki. Noudosta on aina sovittava viestintäpäällikön kanssa.

Ota yhteyttä!

Kaunokirjat: 
Jenni Heiti

Yleiset tietokirjat: 
Adèle Couavoux

Narratiiviset tietokirjat, hyvinvointi: 
Hanna-Leena Soisalo

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@otava.fi

 

 

Liity pressipostituslistalle

Voit liittyä postituslistalle alla olevalla lomakkeella tai meilaamalla Hanna-Leena Soisalolle. Muista mainita lomakkeessa pyydetyt tiedot.

 HUOM! Tämä tiedotuslista on tarkoitettu vain median edustajille. Mikäli et ole toimittaja, mutta haluat tietoa uutuuksistamme ja ajankohtaisista asioistamme, tilaa Atenan uutiskirje tämän sivun alalaidasta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.