Jälleenmyyjät

Mistä Atenan kirjoja voi ostaa? Vai haluatko myydä niitä? Lue lisää tältä sivulta.

Navigoi

Kirjakaupoista kautta maan

Atenan kirjoja myyvät kirjakaupat, verkkokirjakaupat ja marketit kautta maan. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. E- ja äänikirjoja voit ostaa joko yksittäin niitä myyviltä verkkokaupoilta tai lukea tai kuunnella niitä lukuaikapalveluiden sovelluksissa.

Kustantamon kirjakauppana toimii Otavan Kirjakauppa Helsingissä, os. Uudenmaankatu 10. Kaupan valikoimassa on parhaiten saatavilla kunkin sesongin uutuuskirjoja. Voit käydä kirjaostoksilla myös toimistollamme Jyväskylän Nikolainkulmassa, os. Asemakatu 6, 2. krs. Ulko-ovemme on lukittu, joten sovithan käynnistäsi kanssamme etukäteen.

Kaikki kirjamme ovat saatavana myös kustantamon omasta verkkokaupasta. Tutustu uutuuksiin ja kirjatarjouksiin osoitteessa: https://kauppa.atena.fi

Atenan kirjakauppaan

Jälleenmyyjäksi

Oletko kirjakauppias tai haluatko muuten myydä Atenan kirjoja? Etsitkö kirjalahjaa henkilöstölle? Harkitsetko kirjaa osaksi koulutuksen sisältöä? Ota yhteys Minna Vepsäläiseen. Hänen kanssaan voit keskustella myös tapahtuma- tai messumyynnistä tai pyytää tarjouksen isommasta kirjaerästä. Ideoita ja inspiraatiota myyntityöhön saat jälleenmyyjille suunnatusta uutiskirjeestä. Tilaa se alla olevalla olevalla lomakkeella.

Markkinointimateriaaleja

Tuotamme kirjoistamme monipuolisesti markkinointi- ja mainosmateriaaleja, jotka ovat myös jälleenmyyjien käytettävissä. Kaipaatko myymälämateriaalia kirjamyynnin tueksi? Haluatko tehdä kirjasta somepostauksen tai striimata kirjatrailerin myymäläscreenillä? Ole yhteydessä Minnaan. Tutustu valmiisiin kirjatrailereihin ja lataa ne käyttöösi täältä. Kirjojen kansikuvat voit ladata kirjojen esittelysivuilta ja kirjailijoiden kuvat kirjailijasivulta. Lisätietoa kuvien käytöstä löydät Media-sivulta.

Tilaa jälleenmyyjän uutiskirje

Saat noin kerran kuukaudessa tietoa ja vinkkejä ajankohtaisista ja uusista kirjoistamme. HUOM! Tämä uutiskirje on tarkoitettu vain jälleenmyyjillemme. Jos et työskentele kirjamyynnin parissa, mutta haluat tietoa uutuuksistamme ja ajankohtaisista asioistamme, tilaa Atenan uutiskirje tämän sivun alalaidasta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.