Navigoi

Emmi-Liia Sjöholm

Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan. 

Blogi ja ruoka innostivat häntä kokeilemaan lisää, ja pian syntyi chiapuuroa, viikunakräkkereitä, gluteenitonta leipää, munakoisopurilaisia, parsakaaliriisiä, täytettyjä kesäkurpitsankukkia, aprikoosiskonsseja, maapähkinäjäätelöä ja inkiväärilimonadia. 

Sjöholm on vapaa toimittaja, ja hän on kirjoittanut useisiin suomalaisiin sanoma- ja aikakauslehtiin. 

Ruoanlaiton lisäksi Emmi-Liia Sjöholm harrastaa valokuvausta. 

Voisit pitää myös näistä

Koti-ikävä, rebonjour
  • E-kirja

  • Paperikirja

  • Äänikirja

Vuokaruoka
  • Sidottu

Vuokaruoka

2019

Viisas vatsa
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

  • Pokkari

Yhden lapsen kansa
  • E-kirja

  • Pokkari

  • Sidottu

  • Äänikirja

Kalamiehet
  • E-kirja

  • Sidottu

  • Äänikirja

Kalamiehet

2016

Rahan ruhtinaat
  • E-kirja

  • Nidottu

  • Pokkari

Paholaisen juna
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Tautitehdas
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Ruokapyramidihuijaus
  • E-kirja

  • Nidottu, liepeellinen

Marjoja & maskaraa
  • E-kirja

  • Nidottu

  • Pokkari