Jaana Virronen Borssia ja šarlotkaa

Maukasta ruokaa venäläiseen tapaan

Suuri kuva

Kirjan tiedot
ISBN: 9789523004924
Asu: Sidottu
Sivumäärä: 180
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 20.2.2019
Kuvitus: Valokuvakuvitus
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Ei
Hinta: 33,00 €

Kansi ja ulkoasu: Jaana Virronen

Kirjailija

Jaana Virronen

Jaana Virronen

Borssia ja šarlotkaa

Maukasta ruokaa venäläiseen tapaan

 ”Suurin osa perheemme venäläisistä resepteistä on äitini punaisessa vihkosessa, johon hän on kerännyt Neuvostoliiton-aikaisiakin reseptejä talteen

Venäläinen perinneruoka on kehittynyt satojen vuosien kuluessa niin tavallisen kansan kuin palatsienkin keittiöissä. Se on saanut vaikutteita naapurimaista, kuten Turkista tulleet saslikit ja etelästä saapuneet täytetyt lihapyörykät. Myös Ranska, Alankomaat ja ortodoksinen kirkko ovat vaikuttaneet venäläiseen keittiöön. Venäläinen ruokakulttuuri on upean monipuolinen ja herkullinen. 

Paras miniä oli aikoinaan se, joka osasi paistaa ohuita blinejä kääntämättä niitä pannulla kertaakaan! Jaana Virrosen keittokirjassa venäläinen kotiruoka herää eloon äidiltä perittyjen reseptien ja perheen ruokatarinoiden myötä.

Venäläiseen keittiöön kuuluvat hirssi ja tattari, puurot, blinit, kasvis-, sieni-, marja- ja kalaruoat. Myös Neuvostoliiton-ajan resepteille löytyy kirjasta paikkansa. 

Kun ulkomuistista kokkaavan äidin reseptivihko alkoi haalistua, Jaana Virronen halusi pelastaa ohjeet arvokkaaksi kirjaksi, jonka tummasävyiset, kauniit kuvat kertovat rakkaudella laitetusta ruoasta. Klassisen upeasti toteutettu Borssia ja šarlotkaa tarjoaa lukijalle paikan suomalais-venäläisen perheen ruokapöydästä.

33,00 €
Sis. alv 10 %
TAI
Kirjan tiedot
ISBN: 9789523004924
Asu: Sidottu
Sivumäärä: 180
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 20.2.2019
Kuvitus: Valokuvakuvitus
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Ei
Hinta: 33,00 €

Kansi ja ulkoasu: Jaana Virronen

Asiasanat

Jaana Virronen, venäläinen keittiö, keittokirja

Muut samoja tuotteita katselleet tutustuivat myös näihin