Outi Rinne
Lohturuokaa
Tietoista herkuttelua
-
Sidottu
Hemmotteluruokia, jotka hellivät niin mieltä kuin vatsaa
Lohturuoka on helppoa, makuhermoja hellivää ja hivenen syntistä. Mutta voiko se olla myös terveellistä?
Lohturuokaa päivittää rakkaimmat mukavuusruoat uuteen asuun: rouskuvat sipsit syntyvät munakoisosta, perjantain pizzasuosikki saa bataattipohjan, ja jälkiruokamoussen salaisuus on raakasuklaa.
Herkkujen valmistuessa keittiöpsykologi Outi Rinne kypsyttelee myös ajatuksia syömisen mieliteoista, tunnesyömisestä ja siitä, miksi tarvitsemme silloin tällöin hemmotteluruokia. Lohturuokaa ei kiellä mielitekoja vaan tyydyttää himon tarjoamalla tilalle houkuttelevia vaihtoehtoja, jotka hellivät niin mieltä kuin vatsaakin – ja pitävät myös omantunnon tyytyväisenä.
ISBN painettu: 9789523002463
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 15.11.2016
Osta verkkokaupasta
Kirjasta sanottua
Kauniit kuvat ja kekseliäät ohjeet herättävät innostusta kasvisruokaa kohtaan. Siksi kirjan soisi päätyvän muidenkin kuin vannoutuneiden kasvisruuan ystävien käsiin.
Hanna Syrjälä, Helsingin Sanomat
Ilmava kirja tarjoaa reseptien lomassa tietoa ja pohdiskelua terveellisistä elämäntavoista. Ohjeista löytyy monta helppotekoista ja nopeaa välipalaa sekä tahnoja ja dippejä, jotka innostavat.
Marienka Pakaslahti, Ilta-Sanomat Plus
Lohturuokaa-keittokirja muokkaa syntiset mukavuusruuat terveellisempään ja leikkisään muotoon. -- hurmaava opus on täynnä uusia ideoita kokeilunhaluiselle kokkaajalle.
Jasmin Raitakari, Avotakka
Outi Rinne
Outi Rinne (s. 1969) on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin erikoistunut psykologi, valmentaja ja työnohjaaja, joka työskentelee ajoittain myös kokkina. Rinne kouluttaa ja kirjoittaa ravinnosta ja mielen hyvinvoinnista sekä järjestää aiheesta koulutuksia. Rinne on hyvin perehtynyt kasvis- ja raakaruokaan.