Navigoi
Emmi-Liia Sjöholm
Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan.
Blogi ja ruoka innostivat häntä kokeilemaan lisää, ja pian syntyi chiapuuroa, viikunakräkkereitä, gluteenitonta leipää, munakoisopurilaisia, parsakaaliriisiä, täytettyjä kesäkurpitsankukkia, aprikoosiskonsseja, maapähkinäjäätelöä ja inkiväärilimonadia.
Sjöholm on vapaa toimittaja, ja hän on kirjoittanut useisiin suomalaisiin sanoma- ja aikakauslehtiin.
Ruoanlaiton lisäksi Emmi-Liia Sjöholm harrastaa valokuvausta.
Viljaton kattaus
2015
Löytyisikö näistä uusi suosikkisi?
Koti-ikävä, rebonjour
Helena Liikanen-Renger
Hyvän ja pahan merkit
Ari Turunen
Vuokaruoka
Julia Tuvesson
Syötävän hyvät
Lotta Viitaniemi
Yhden kattilan pastat
Sabina Fauda-Rôle
Viisas vatsa
Emeran Mayer
Yhden lapsen kansa
Mari Manninen
Aikamatkaajan opas historiaan
Ilari Aalto & Wyllie, Acton, Goldblatt
Kalamiehet
Chigozie Obioma
Suomalaisten painajaisia
Karoliina Korhonen
Rahan ruhtinaat
Joris Luyendijk
Paholaisen juna
Maija Salmi
Piikojen valtakunta
Tiina Miettinen
Tautitehdas
Iris Pasternack
Kansankodin pimeämpi puoli
Tapio Tamminen
Ruokapyramidihuijaus
Susanna Kovanen & Harri Lapinoja
Miten maailma loppuu
Jussi Viitala
Marjoja & maskaraa
Noora Shingler