Emmi-Liia Sjöholm
Viljaton kattaus
Upeita makuja gluteenittomista raaka-aineista
-
Sidottu
Hyvää oloa ja maittavaa ruokaa viljoja välttäville
Kun Emmi-Liia Sjöholm muutti omaan kotiinsa, hänellä ei ollut edes kunnon keittiötä. Vatsavaivojen piinaamana hän alkoi kokkailla gluteenittomia ruokia – ihastui ja innostui. Nyt keittiössä on suuri pöytä, jonka ääreen kokoontuvat ystävät maistelevat Emmi-Liian tarjoilemia upeita gluteenittomia ruokia.
Viljaton kattaus tarjoilee yli 90 reseptiä, joiden avainsanoja ovat viljojen välttäminen, ruoan täyttävyys, kattauksen aistillisuus, annosten herkullisuus ja terveellisyys. Kirjan kaikki ruoat on tehty laadukkaista raaka-aineista eri ainesosia rohkeasti yhdistellen. Viljat korvataan resepteissä kekseliäin konstein.
ISBN painettu: 9789523001268
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 16.1.2015
Kirjasta sanottua
Ulkoasu kirjassa erittäin upea! --Hieno kirja.
libristi, Suomalainen kirjakauppa
Teksti piti otteessaan. Ulkoasu on tosi kaunis ja teksti hyvin ymmärrettävää. -- Vain tuoksu puuttuu!
Sari Jääskeläinen, Suomalainen kirjakauppa
Ohjeet ovat selkeitä, eivätkä aineluettelot säikäytä pituudellaan. Kirja ei julista yksipäisiä totuuksia.
Annamari Nurminen, Lännen media
Kauniit annoskuvat ihastuttavat.
Kotilääkäri
Kirjassa ihastuttavat yksinkertaisesti, vain muutamasta raaka-aineesta valmistettavat makuyhdistelmät ja todella kauniit ruokakuvat.
Uura Hagberg, Maku
Selkeitä ohjeita, houkuttelevia kuvia ja terveellisiä kokonaisuuksia
Marianne Muhonen, Suomalainen kirjakauppa
Arki ja elämän vaihtelu matkat, vuodenajat, ihmissuhteet ovat kauniisti läsnä kirjassa. -- Kirjaa on ilo myös vain selailla, sillä ulkoasu on seesteinen ja raikas.
Jaana, Keittiössä, kaupungissa -blogi
Emmi-Liia Sjöholm
Torkkuja ja nokkosia -blogistaan tunnettu toimittaja Emmi-Liia Sjöholm nousi suosioon bataattiburgerillaan. Blogi ja ruoka innostivat häntä kokeilemaan lisää, ja pian syntyi chiapuuroa, viikunakräkkereitä, gluteenitonta leipää, munakoisopurilaisia, parsakaaliriisiä, täytettyjä kesäkurpitsankukkia, aprikoosiskonsseja, maapähkinäjäätelöä ja inkiväärilimonadia. Sjöholm on vapaa toimittaja, ja hän on kirjoittanut useisiin suomalaisiin sanoma- ja aikakauslehtiin. Ruoanlaiton lisäksi Emmi-Liia Sjöholm harrastaa valokuvausta.