Navigoi

Perttu Immonen

Suomalainen historia

Kolmen suvun elämää keisariajalta 2000-luvulle

  • Sidottu

Palkitun teoksen jatko-osassa kulisseina ovat Suomen historian käännekohdat, mutta pääosaan nousee tavallisten suomalaisten elämä.

Huippusuosittu Suomen rahvaan historia seurasi kolmen suvun tarinaa 1500-luvulta 1800-luvulle. Odotetussa sisarteoksessa tietä näyttävät samojen sukujen naiset: kutojatar Huittisista, tilattoman tytär Rantasalmelta sekä helsinkiläistynyt piika. Heidän sukujensa tarinat punotaan mehevästi kertoen keisariaikaan, itsenäistymiseen, teollistumiseen ja sotiin.
Nykyaikaan kurkottava teos yhdistelee sujuvasti suuria linjoja ja yksityiskohtia menneiden vuosisatojen suomalaisten arjesta.

ISBN painettu: 9789511423065
Kirjastoluokka: 92
Ilmestyminen: 9.3.2023

Osta verkkokaupasta

Perttu Immonen

Perttu Immonen on tutkija, kirjoittaja ja perheenisä. Hän on syntynyt Pohjois-Hämeessä pienessä Virtain kaupungissa, josta hän muutti 1990-luvulla opintojen perässä Helsinkiin. Hän on aiemmalta koulutukseltaan psykologi ja on työskennellyt muun muassa aivotutkijana. Historia ja kirjallisuus olivat Immoselle aluksi vain harrastuksia muiden töiden ohessa. Vuonna 2008 hän sai idean uudenlaisesta tietokirjasta, jossa historiallista arkea kuvattaisiin vaihtelevista, […]

Siirry kirjailijan sivulle

Voisit pitää myös näistä