Lotta Viitaniemi
Syötävän hyvät
38 salaattia ja kulhoa
-
Sidottu
Nyt on kekseliäiden salaattien aika!
Onko monipuolisempaa ruokaa kuin salaatit? Ne sopivat syötäväksi yksin ja kelpaavat tarjottavaksi suurellekin joukolle, arkeen ja juhlaan, brunssille ja piknikille. Parhaat salaatit ovat mutkattoman ruoanlaiton ydintä: pilko ja palastele, mausta, sekoita ja nauti.
Syötävän hyvät lähestyy salaatteja rennosti ja ennakkoluulottomasti. Lämpimät balsamicoluumut mozzarellan kanssa, punakaalia, taatelia ja fetaa samalla lautasella tai vesimelonilla raikastettu perunasalaatti vievät kielen mennessään. Syötävän hyvät -teoksen ohjeita yhdistää yksi asia: näillä pääruokasalaateilla lähtee varmasti nälkä.
Kirja perehdyttää myös muodikkaisiin kulhoruokiin sekä lisukkeiksi sopiviin dippeihin ja leipiin. Kaikki kirjan reseptit ovat luontaisesti gluteenittomia ja sopivat lakto-ovo-kasvissyöjille ja soveltamalla myös vegaaneille.
ISBN painettu: 9789523004375
Kirjastoluokka: 68.2
Sivumäärä: 119
Ilmestyminen: 15.5.2018
Kirjasta sanottua
”Pad thai-ish rapealla tofulla viimeistään sai minut ihastumaan Syötävän hyvät -kirjaan. Tofua kuivateltiin hyvä tovi ennen paistamista, mutta tulos olikin sitten mainio. Porkkanan, kesäkurpitsan ja nuudelin muodostama salaattipohja sai thai-kastikkeesta ihanan maun.”
Katja Bäcksbacka, Helsingin Sanomat
”Kirjan ulkoasu on kaunis, mikä ei yllätä Viitaniemen blogia tai Instagram-tiliä seuraavia. Hän todella näkee vaivaa saadakseen ruuat hyvännäköisiksi. ”
Katja Bäcksbacka, Helsingin Sanomat
”Kirjassa on raikkaita ideoita kesäisten tuoreiden raaka-aineiden yhdistelemiseen. ”
Tuula Toivio, HS Metro
Lotta Viitaniemi
Lotta Viitaniemi on ruokabloggaaja, joka uudelleen ja uudelleen venyttää salaatin määritelmää suositussa Syötävän hyvä -blogissaan.