Navigoi

Loviisan Kirjakahvilan syyskausi jatkuu lauantaina 10.10. klo 13–14, kun vieraaksi saapuu kirjailija Tiina Katriina Tikkanen.

Osittain kirjailijaan omaan elämään pohjautuva esikoisromaani Toinen silmä kiinni on traaginen kertomus rikkinäisestä mielestä, perheensisäisestä väkivallasta, surusta ja anteeksiannosta.
Tikkanen kirjoittaa siitä, kuinka trauma on joskus painunut niin syvälle, että se pääsee pintaan vain sairastuttamalla sitä kantavan ihmisen. Kehon sairastumisen kautta päähenkilön tajuntaan alkaa nousta unohdettuja muistoja, isästä.
Syvän inhimillinen ja filosofinen teos laittaa myös lukijansa kohtaamaan totuuden ja elämän vaikeita tunteita. Tikkasen rohkeus ja taidokas proosa ovat keränneet ylistäviä arvioita niin valtakunnallisessa lehdistössä kuin kirjailijakollegoilta.

Kirjakahvila kokoontuu Seurahuoneella (Kuningattarenkatu 24, sisäänkäynti Itäisen Tullikadun puolelta). Tilaisuus on avoin ja maksuton, kahvila on auki. Tilaisuus striimataan myös Loviisan Sanomien verkkosivuille https://www.loviisansanomat.fi/

Lämpimästi tervetuloa mukaan joko paikan päälle tai etäyhteyden kautta!