Navigoi

Lämpimästi tervetuloa Turun Kansalliseen Kirjakauppaan pe 6.11. klo 15.30 alkaen kuuntelemaan haastatteluja ja tapaamaan kirjailijoita: Roope Lipastia, Kari Häkämiestä sekä syksyn esikoiskirjailijaa Anna Soudakovaa. Voit seurata tilaisuutta myös omalta kotisohvalta, sillä tilaisuus striimataan Kansallisen Kirjakaupan facebookissa.

Ohjelmassa Atenalta:

• Roope Lipasti klo 15.30: 
Rakastetun humoristin uutuusromaani Aviotärähdys on mehevä kuvaus suomalaisesta keski-iästä, kiltistä miehestä ja väärinymmärretystä naisesta. Kirjailija osuu havainnoillaan niin lähelle sisimpiä tuntojamme, että lukija alkaa epäillä Lipastin asentaneen hänen kotiinsa piilokameran.

• Anna Soudakova klo 16.30:
Viidestä sukupolvesta kertova Mitä männyt näkevät -esikoisromaani punoo yhteen Stalinin vainot, uzbekistanilaisen lapsuuden ja turkulaisen maahanmuuttaja-arjen. Anna Soudakova (s. 1983) on pietarilaissyntyinen äidinkielen- ja kirjallisuudenopettaja, joka muutti 8-vuotiaana Turkuun. Mitä männyt näkevät pohjautuu hänen isoisänsä elämäntarinaan. Kirja nousi Helsingin Sanomien esikoiskirjakilpailun finalistiksi.

Kirjailijoita haastattelee Laura Kuitunen.

Tervetuloa!