Navigoi

Eeva järjestää lukijamatkan Tampereelle 31.10. Matkan aikana Maria Pettersson kertoo Historian jännistä naisista ja illalla nähdään Piru naiseksi -komedia. Välissä vieraillaan Museo Milavidassa ja Vapriikki-museossa.

OHJELMA:

31.10. Lauantai. Lähtö klo 9.30 Kiasman tilausajopysäkiltä Helsingistä kohti Tamperetta. Matkalla kirjailija Maria Pettersson kertoo Historian jännät naiset -menestysteoksestaan. Kirja kertoo voimanaisista, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan mutta joista harva on kuullut. Ullan Pakarissa nautimme aamukahvin/-teen ja suolaisen kahvileivän.

Klo 12.15 ensimmäinen kohteemme Tampereella on Museo Milavida. Finlaysonin omistajasuvun jäsen Peter von Nottbeck rakennutti aikoinaan
paikan perheensä kodiksi. Nyt museon päänäyttely kertoo tämän teollisuussuvun menestyksestä ja kansainvälisyydestä. Näemme myös Aina
mukana – käsilaukun vuosisata -näyttelyn. Se on hauska katsaus naisen parhaan ystävän roolista arvon ja aseman mittarina.

Klo 13.30 lounas Finlaysonin Palatsin Vihreässä salissa.

Klo 15.20 siirrymme Vapriikki-museoon. Opastetulla kierroksella kuulemme Finlayson 200 – tehtaasta brändiksi -näyttelystä, joka kertoo Pohjoismaiden suurimman teollisuusyrityksen kehityksestä ja sopeutumisesta nykyaikaan.

Klo 18.00 Tampereen Komediateatterissa Jaana Saarisen ja Jukka Rasilan tähdittämä Piru naiseksi -näytelmä. Se on ylistys kauneudelle, älykkyydelle ja juonittelulle. Kaiken takana on nainen! Väliajalla kahvi/tee ja suolainen leivonnainen.

Klo 20.00 lähtö kohti Helsinkiä. Saapuminen Kiasman tilausajopysäkille noin klo 22.30.

Hinta: 295 €/hlö. Toimitusmaksu 10 €/varaus.

Hintaan sisältyy: kuljetukset, opastetut näyttelyt, sisäänpääsymaksut, teatterilippu, ohjelmassa mainitut ruokailut sekä Historian jännät naiset -kirja (arvo 34 €). Huom! Paikkoja rajoitetusti johtuen koronan aiheuttamista turvavälijärjestelyistä teatterissa, bussissa ja museoissa. Museoissa tulee käyttää kasvosuojainta.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaukset ja tiedustelut:

Etelämatkat 050 572 2197 tai liisa.huhtala@etelamatkat.fi