Outi Rinne Raakaruoka-aika!

Herkkuja ilman hellaa ja uunia

Suuri kuva

Kirjan tiedot
ISBN: 9789517968997
Asu: Sidottu
Sivumäärä: 235
Kirjastoluokka: 68.22
Ilmestyminen: 15.4.2013
Kuvitus: Nelivärikuvitus
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Kyllä
Hinta: 33,00 €

Kirjailija

Outi Rinne

Outi Rinne

Raakaruoka-aika!

Herkkuja ilman hellaa ja uunia

Raikasta raakaruokaa mausta tinkimättä, olkaa hyvä!

Munakoisoraviolit, korianterifalafelit, lime-avokado-mousse – raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Raakaruoka-aika! lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja opastaa tekemään rentoa ruokaa tuoreista kasviksista. Teos tarjoilee ohjeita ruokahalua herättelevistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin.

Raakaruokakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapattamalla. Raakaruoka-aika! opastaa uteliasta kokkia, joka ei ole aiemmin tutustunut raakaruokaan, mutta teos haastaa myös kokeneen kulinaristin. Monet ohjeista ovat herkullisia myös perinteisesti kypsennettyinä. Lisäksi joukossa on päivitettyjä versioita tutuista kotiruoista: miltä kuulostavat vaikkapa nakit ja muusi valmistettuna palsternakasta, cashew-pähkinöistä ja aurinkokuivatuista tomaateista?

Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu. Hyvä olo tulee kaupan päälle.

Outi Rinne on hyvinvointiin erikoistunut psykologi, elämäntaidon valmentaja ja kasvis- ja raakaruokaan perehtynyt kouluttaja ja kirjoittaja. Hän kirjoittaa suosittua Keittiökameleontti-ruokablogia, jolla on kuukaudessa noin 20 000 lukijaa.

Tämä tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.
Kirjan tiedot
ISBN: 9789517968997
Asu: Sidottu
Sivumäärä: 235
Kirjastoluokka: 68.22
Ilmestyminen: 15.4.2013
Kuvitus: Nelivärikuvitus
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Kyllä
Hinta: 33,00 €

Terveystietoa ei taota lukijan päähän, vaan pääosassa ovat reseptit ja herkulliset ruokakuvat.
Jenni Peltola, Me Naiset

Outi Rinne näyttää kirjassaan, miten monipuolista raakaruoka voi olla.
Unelmien Talo & Koti

Raakaruoka-ajattelua ei toitoteta kaiken pelastavana hyvänä, vaan vinkkeinä joita voi sekoittaa mukaan tavalliseen kotikokkaukseen.
Milla Sallinen, Aamulehti

Kirjaa selatessa tulee heti selväksi, että raakaruoka on kaunista.
Anne Viljamaa, Metro

Suosittelen kokeilemaan. Hyvä olo on taattu.
Koti ja Keittiö

Kirjaa lukiessa ja ruokakuvia katsellessa häviää ennakkoluulo yksipuolisesta raasteruokavaliosta. Selkeä kirja saa innostumaan.
Glorian Ruoka&Viini

Plussaa lukuisista tietoiskuista ja symboleista, jotka kertovat, mikä on lasten makuun, mikä pikaruokaa ja mikä valmistuu vähän hitaammin.
Kotivinkki

Asiasanat

raakaruoka, alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, marinointi, kuivattaminen, hapattaminen, kulinarismi, elävä ravinto, kasvisruoka, Outi Rinne

Muut samoja tuotteita katselleet tutustuivat myös näihin