Lehdistö

Pressi

Painokelpoisia kirjailijakuvia voit ladata suoraan Kirjailijat-sivuilta ja kansikuvia kirjoistamme kirjan omalta tuotesivulta. Näyttökuvien alla on linkki kuvan korkearesoluutioiseen versioon. Mikäli toivomaasi kuvaa tai tiedotetta ei löydy, tai kaipaat lisätietoja, ota yhteys Hanna-Leena Soisaloon.

Sivuilla olevia kirjailijakuvia saa käyttää kertajulkaisuoikeudella ja kyseistä kirjailijaa koskevissa jutuissa. Jos kuvan yhteydessä on kerrottu valokuvaajan nimi, se tulee julkaista kuvan yhteydessä. Mikäli kuvaa käytetään ainoastaan verkkojulkaisussa, ota yhteyttä toimistoomme sopiaksesi asiasta.

Voit liittyä Atenan pressipostituslistalle ottamalla yhteyden Hanna-Leena Soisaloon. Kerro yhteydenotossa 

  • Nimesi
  • sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Mihin mediaan/medioihin kirjoitat
  • Mistä aiheista olet pääosin kiinnostunut. 

 HUOM! Tämä tiedotuslista on tarkoitettu vain median edustajille. Mikäli et ole toimittaja, mutta haluat tietoa uutuuksistamme ja ajankohtaisista asioistamme, tilaa Atenan uutiskirje etusivultamme. 

Atenan kirjojen pressikappaleet lähetetään pääasiassa postilla, arvostelukappaleista vastaa Hanna-Leena Soisalo. Liitä aina arvostelukappalepyyntöön koko nimi, media sekä postiosoite. 

Jos arvostelukappaleella on todella kiire, kappaleita on mahdollista hakea sovittaessa myös Otavan kirjakaupasta. Kirjakauppa sijaitsee Uudenmaankatu 10, 00120 Helsinki. Noudosta on sovittava ensin Hanna-Leena Soisalon kanssa, jotta voimme varmistaa kirjan saatavuuden. 

Yhteystiedot

Atena Kustannus Oy
Hanna-Leena Soisalo
Puh. +358 10 4214 202
etunimi.sukunimi@atena.fi

PL 436
Nikolainkulma, Asemakatu 6, 2. krs.
40101 Jyväskylä