Lue lapselle -kirjatarjous

 

Lue lapselle -kirjatarjous

Lue lapselle -kansi

Tilaa kirja tarjoushintaan 
à 25 €!
 
(norm. 33 €).

Hintaan lisätään postikulut alk. 3,90 €. 

Päivi Heikkilä-Halttunen 
LUE LAPSELLE!
Opas lasten kirjallisuuskasvatukseen

Koko perheen lukuharrastuksesta on paljon hyötyä lapsen elämässä. Jo vauvaiässä aloitettu lapsen ja kirjan kumppanuus antaa lapselle laajan sanavaraston, joka helpottaa päiväkodin ja koulun aloitusta. Lastenkirjojen lukeminen lisää lapsen itsetuntemusta, mistä on hyötyä sosiaalisten kontaktien solmimisessa.

Toisaalta myös aikuinen saa yhteisten lukuhetkien kautta paljon tietoa lapsensa erityispiirteistä. Päivittäiset kirjanlukuhetket lataavat kaikkien perheenjäsenten akkuja. Lapsi rakastaa päivittäin toistuvia rutiineja sekä sitä, että saa olla aikuisen lähellä tai sylissä ilman kiirettä ja vaatimuksia.


Lue lapselle! -kirjassa käydään läpi lapsen lukuharrastuksen vaiheet vastasyntyneestä isoksi alakoululaiseksi asti. Yleistajuisessa opaskirjassa on uusimman tutkimustiedon lisäksi paljon vinkkejä arkisiin lapsen ja kirjan kohtaamisiin kotona, päiväkodissa, kirjastossa ja koulussa sekä suosittelevia listoja eri teemoihin liittyvistä lastenkirjoista.

Kirjasta on iloa ja hyötyä kaikille aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita lapsista ja lastenkirjoista.

Päivi Heikkilä-Halttunen on lastenkirjallisuuteen erikoistunut tutkija, kriitikko ja kouluttaja, joka tunnetaan myös Lastenkirjahylly-blogistaan

240 sivua • Ovh 33 €  

TILAA KIRJA:

Käytä ostoskorissa kampanjakoodi LASTENKIRJAHYLLY, niin saat kirjan tarjoushinnalla à 25 € (norm. 33 €).

Toimitukset tällä tarjouksella vain Suomeen. Voit tilata myös puhelimitse 010 421 4200 (arkisin klo 9-15) tai sähköpostilla atena@atena.fi. Mainitse tilatessasi kampanjakoodi LASTENKIRJAHYLLY