Emmi-Liia Sjöholm Koko perheen kattaus

31x3 tapaa tehdä mutkatonta ruokaa ilman gluteenia, maitoa ja kananmunia

Suuri kuva

Kirjan tiedot
ISBN: 9789523002081
Asu: Sidottu
Sivumäärä: n. 220
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 20.12.2015
Kuvitus: Nelivärikuvitus
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Kyllä
Hinta: 34,00 €

Valokuvat: Emmi-Liia Sjöholm

Kirjailija

Emmi-Liia Sjöholm

Emmi-Liia Sjöholm

Koko perheen kattaus

31x3 tapaa tehdä mutkatonta ruokaa ilman gluteenia, maitoa ja kananmunia

Kekseliäitä reseptejä lapsiperheille ruoka-aineallergioista liikaa stressaamatta

Moni ruoka-aineallergioista kärsivä perhe tuskailee päivittäin, mitä hyvää, vähän erilaista ja terveellistä ruokaa laittaisi. Samat ruoat on tehty tuhat kertaa, ideoista alkaa olla huutava pula. Olisi myös mukavaa, jos lapset oppisivat syömään monipuolisesti ja kokeilisivat uusia makuja.

Emmi-Liia Sjöholmin Koko perheen kattaus tarjoaa kaivatun vastauksen suomalaisperheiden keittiöihin aamupaloista iltaherkkuihin. Monipuolinen reseptivalikoima onnistuu täysin ilman lehmänmaitoa, gluteeniviljoja ja kananmunaa. Vaikka koko perhe ruokailisi perheen allergisimman mukaan, kaikki saavat vatsansa täyteen maukasta ja mutkatonta ruokaa.

Smoothiekulhot mantelimaidolla, itse tehdyt kananugetit tai banaanidippi – Koko perheen kattauksen resepteistä jokainen on iloinen yllätys, joka syntyy vähällä vaivalla ja usein vain muutamista raaka-aineista. Osan resepteistä voi muokata aikuisempaan makuun, ja osasta ohjeita on helppo korvata esimerkiksi kana tofulla tai peruna kukkakaalilla.

 

Emmi-Liia Sjöholm on helsinkiläinen toimittaja ja ruokakirjailija, jonka teos Viljaton kattaus sai innostuneen vastaanoton niin viljoja välttävien kuin muidenkin kokkaajien keittiöissä. Emmi-Liian Torkkuja ja nokkosia -blogi saavuttaa viikoittain tuhansia lukijoita.

Viljaton kattaus -kirjasta sanottua:

”Kirjassa ihastuttavat yksinkertaisesti, vain muutamasta raaka-aineesta valmistettavat makuyhdistelmät ja todella kauniit ruokakuvat."  Uura Hagberg, Maku

”Innostava kotimainen keittokirja tarjoilee yli 90 reseptiä laadukkaista raaka-aineista. Upea ulkoasu.”  Eeva-Helena Laurinsalo, Viva

34,00 €
Sis. alv 10 %
TAI
Kirjan tiedot
ISBN: 9789523002081
Asu: Sidottu
Sivumäärä: n. 220
Kirjastoluokka: 68.2
Ilmestyminen: 20.12.2015
Kuvitus: Nelivärikuvitus
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Kyllä
Hinta: 34,00 €

Valokuvat: Emmi-Liia Sjöholm

Helpot ohjeet, hyvät kuvat, houkutteleva.
Libristi,

Erikoisruokavaliota noudattavia lapsia ilahduttanee, että he saavat syödä kakkuja ja jälkiruokia, jotka ovat yhtä herkullisen näköisiä ja maistuvia kuin muidenkin lasten.
Tuula Toivio, Metro

Onpa käytetty kivasti keittiössä luovuutta, kun on mietitty, mitä tänään syötäisiin. Kun se allergia on ihan joka päivä.
Mervi Pasanen, Etelä-Suomen Sanomat

Tartu kirjaan silloin, kun kaipaat ruokarutiineihisi muutosta. Vaikka reseptit on suunnattu lasten suuhun sopiviksi, maistuvat ne myös aikuisille.
Paula Huvinen, Turun Sanomat

Ilahduin selkeästä ja kauniista kokonaisuudesta.
Uura Hagberg, Maku

Allergiaperheen ruoanlaitosta ei tehdä turhan vaikeaa vaan asiaan suhtaudutaan asiaankuuluvalla positiivisuudella.
Sairaanhoitaja-lehti

Ohjeet ovat lyhyitä ja helppoja, ja suurin osa aineksista löytyy lähikaupan valikoimista.
Me-lehti

Asiasanat

gluteeniton ruoka, terveellisyys, hyvinvointi, Emmi-Liia Sjöholm

Muut samoja tuotteita katselleet tutustuivat myös näihin