Jyrki Vainonen Naulankantakeitto

ja muuta juustohöylättyä hengenravintoa

Suuri kuva

Kirjan tiedot
ISBN: 9789523001893
Asu: Nidottu, liepeellinen
Sivumäärä: 160
Kirjastoluokka: 84.2
Ilmestyminen: 15.1.2016
Kuvitus:
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Kyllä
Hinta: 3,90 €

Kirjailija

Jyrki Vainonen

Jyrki Vainonen

Naulankantakeitto

ja muuta juustohöylättyä hengenravintoa

Kulinaristiset mietteet tarjoavat sopivasti pureskeltavaa

”Juustohöylätyn hengenravinnon maku katoaa kieleltä hetkessä, oikeastaan saman tien. Pureskeltavaa ei ole liikaa, mikä sopii nopeaan ja helppoon tarpeentyydytykseen tottuneille nykyihmisille.”

Uutispuurosta riimihärkään ja rukiisista ranteista suusta päässeisiin sammakoihin – tämä kirjanen sisältää erään kulinaristin mietteitä siitä, miten estää muun muuassa poliittisia broilereita, mätämunia ja maakrapuja olemasta taakaksi maalleen. Kirja nautitaan vanhan suolan kera.

 

Jyrki Vainonen (s. 1963) on palkittu kirjailija ja kääntäjä, joka on valmistanut juustohöylättyä hengenravintoa sekä kasvattanut kainalossaan pukinsorkkia.

Tämä tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.
Kirjan tiedot
ISBN: 9789523001893
Asu: Nidottu, liepeellinen
Sivumäärä: 160
Kirjastoluokka: 84.2
Ilmestyminen: 15.1.2016
Kuvitus:
Alkuteos:
Suomentaja:
Varastossa: Kyllä
Hinta: 3,90 €

Kirjasta sanottua:

 

Teksti on sanoilla ja kielikuvilla leikkiä, sekametelisoppaa – syötäväksi kelpaamatonta. Silti siitä tuli vähän nälkä. Hauska välipala!

Annika Mattson, Akateeminen kirjakauppa

 

Nykykulttuurisena läpileikkauksena Vainosen teos on varsin onnistunut menu.

Juhani Brander, Turun Sanomat

Asiasanat

essee, kulttuuri, Jyrki Vainonen

Muut samoja tuotteita katselleet tutustuivat myös näihin