Minna Enqvist

Minna Enqvist on ohjaustoiminnan artenomi, joka on valittu vuoden skräppääjäksi 2010.

Minna Enqvist on vetänyt askartelukursseja, kouluttanut askartelu- ja taidetarvikemyyjille tuotetietoa ja -tekniikoita ja tehnyt askartelumalleja lehtiin ja mainoksiin. Enqvistin töitä on julkaistu ulkomaisissa lehdissä ja ne ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja. Hän on ollut mukana järjestämässä askartelutapahtumia ja -näyttelyitä sekä toiminut Paperilla-askartelulehden päätoimittajana. Hän on opiskellut voimaannuttavaa valokuvaa ja osallistunut useille askartelukursseille sekä Suomessa että ulkomailla. Hänen töitään voi nähdä mm. hänen askartelupainotteisessa blogissaan http://kuitetekee.blogspot.fi.

Hän on löytänyt paperiaskartelusta oman tavan ilmaisulle ja luovuudelle. Skräppäyksessä yhdistyvät hienosti käsillä tekeminen ja Minna Enqvistin toinen rakas harrastus: valokuvaus. Hän rakastaa myös valmiiden materiaalien ja itse tekemisen suloista sekoittamista.

Ammatiltaan Enqvist on kehitysvammaisten perhehoitaja ja työssään hän ohjaa taidelähtöisiä päivätoiminnan menetelmiä. Hänen perheeseensä kuuluu mies ja neljä lasta. 

Tuotanto

Ei vastaavia tuotteita.