Minna Enqvist

Minna Enqvist on ohjaustoiminnan artenomi, joka on valittu vuoden skräppääjäksi 2010.

Minna Enqvist on vetänyt askartelukursseja, kouluttanut askartelu- ja taidetarvikemyyjille tuotetietoa ja -tekniikoita ja tehnyt askartelumalleja lehtiin ja mainoksiin. Enqvistin töitä on julkaistu ulkomaisissa lehdissä ja ne ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja. Hän on ollut mukana järjestämässä askartelutapahtumia ja -näyttelyitä sekä toiminut Paperilla-askartelulehden päätoimittajana. Hän on opiskellut voimaannuttavaa valokuvaa ja osallistunut useille askartelukursseille sekä Suomessa että ulkomailla. Hänen töitään voi nähdä mm. hänen askartelupainotteisessa blogissaan http://kuitetekee.blogspot.fi.

Hän on löytänyt paperiaskartelusta oman tavan ilmaisulle ja luovuudelle. Skräppäyksessä yhdistyvät hienosti käsillä tekeminen ja Minna Enqvistin toinen rakas harrastus: valokuvaus. Hän rakastaa myös valmiiden materiaalien ja itse tekemisen suloista sekoittamista.

Ammatiltaan Enqvist on kehitysvammaisten perhehoitaja ja työssään hän ohjaa taidelähtöisiä päivätoiminnan menetelmiä. Hänen perheeseensä kuuluu mies ja neljä lasta. 

Tuotanto

 • Ihanat albumit

  Ihanat albumit 

  Minna Enqvist  

  Sidottu

  Perushinta: 34,00 €

  Special Price 4,90 €