Atena kirjamessuilla verkossa

Olemme mukana Helsingin kirjamessut verkossa -tapahtumassa

Navigoi

Kirjamessuille kätevästi kotisohvalta

Olisipa mukavaa, kun pääsisi kuuntelemaan kiinnostavia kirjailijoita, tekemään kätevästi kirjaostoksia ja hyödyntämään lukuisat messutarjoukset ilman jonottamista ja reissausta. Nyt se on vihdoin mahdollista! Helsingin kirjamessut ovat tänä vuonna verkossa, ja siellä olemme mekin.

Mahtavat messutarjoukset 19.10.-8.11.2020!

Helsingin Kirjamessujen kunniaksi saat nyt verkkokaupastamme uutuuksia max 20-25 €:n hintaan. Alennuksesi uutuuksista jopa 33 %, ja edullisimmat tarjouskirjat saat alkaen 5 €/ kpl.
Messutarjoukset ovat voimassa 8.11.saakka. Vähintään 10 €:n tilaukset saat rahtivapaasti.

Lisätietoa messuista sekä messuliput Helsingin kirjamessujen sivuilta.

Maria Pettersson

Historian jännät naiset

Historian jännät naiset tutustuttaa meidät voimanaisiin, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan, mutta joista harva on kuullut. Uskomattomien, kauheiden, törkeiden ja sankarillisten naisten tarinat hykerryttävät ja ällistyttävät.

Lukupiiri 20.10. klo 18.00
Senaatintori-lava 22.10. klo 15.30
Esplanadi-lava 24.10. klo 12.00

Tutustu Historian jänniin naisiin

Henriikka Rönkkönen

Määmatka

Määmatka on reissu, joka tehdään parhaassa seurassa, eli yksin. Kolmannessa kirjassaan Henriikka Rönkkönen tekee rohkean reissun sinkun sisäiseen maailmaan. Hän räväyttää lukijoiden iloksi sinkkuelämän sanallisen selfien – ilman filttereitä.

Senaatintori-lava perjantaina 23.10. klo 18.30

Lähde Määmatkalle

Anna Soudakova

Mitä männyt näkevät

Esikoiskirjailijat Tiina Katriina Tikkanen ja Anna Soudakova keskustelevat kirjoittamisesta ja omakohtaisen tarinan merkityksestä. Soudakovan romaani Mitä männyt näkevät kertoo viiden sukupolven tarinan Stalinin vainoista, ruhjotusta Leningradista ja muutosta Suomeen, Turkuun.

Esplanadi-lava 23.10. klo 13.00

Mitä männyt näkevät

Tiina Katriina Tikkanen

Toinen silmä kiinni

Esikoiskirjailijat Tiina Katriina Tikkanen ja Anna Soudakova keskustelevat kirjoittamisesta ja omakohtaisen tarinan merkityksestä. Tikkasen romaani kertoo lapsuuden traumasta, joka on painunut niin syvälle, että se pääsee esiin vain sairastuttamalla sitä kantavan ihmisen.

Esplanadi-lava 23.10. klo 13.00

Toinen silmä kiinni

Jose Ahonen

Ajattele kuin mentalisti

Mentalisti Jose Ahonen luo aivot nyrjäyttäviä illuusioita ajatusten lukemisesta ja mielen hallinnasta. Ajattele kuin mentalisti -kirjassaan hän kertoo, miten jokainen voi käyttää mentalistin oppeja parantaakseen omia vuorovaikutustaitojaan.

Esplanadi 25.10. klo 14.30

Ajattele kuin mentalisti

Kirjamessuviikolla kirjakaupoissa

Akateemisen Kohtaamispaikka

Eikä siinä vielä kaikki! Kirjamessujen aikaan Akateemisessa kirjakaupassa Johanna Hulkko ja Roope Lipasti riemastuttavat parisuhderomaaneillaan ja ovat tavattavissa Kohtaamispaikalla. Myös muuta mukavaa on luvassa. Katso tarkemmat tiedot Tapahtumat-sivultamme.

Muut kirjamessutapahtumat